Gå våren i møte med nye utemøbler

Etter en lang vinter med lite utetid, ser vi nå fram til mange måneder med mer sol og mer utetid. Hva er vel mer magisk enn å sitte og nyte livet i solen? Enten det er med en kopp kaffe og god bok, eller gjennom et måltid med familie eller venner? 

Vi i Ranso har i mange år produsert hage- og utemøbler, som har blitt elsket av store og små i regionen vår. Vi vet hvor mye våre utemøbler betyr for kundene våre, derfor ønsker vi også å utvikle nye modeller. 

Falkeid-serien

I år er vi ekstra stolte og har hode hevet, når vi nå kan introdusere en ny serie utemøbler. Falkeid-serien er en modell med litt mer retropreg. Serien består av både bord, stol og benk. Du kan kjøpe disse hver for seg. Men vi vet at mange ønsker et helt sett, derfor har vi også satt sammen en pakke til en hyggeligere pris. 

Møblene leveres i standard Ranso-farger. Men vi kan selvsagt trylle med malerkostene og male i andre farger. Bare husk å si ifra hvilken farge eller fargekombinasjon du ønsker, når du bestiller fra oss. 

Som alltid hos oss på Ranso, har vi fokus på oppriktig arbeidsglede kombinert med produkter av høy kvalitet. Det er vår oppskrift på å skape ekte hverdagsmagi. 

Priser: 

Stol: 2.200,-

Benk: 3.700,-

Bord: 3.300,-

Pakkepris: 
En benk, et bord og to stoler: 9.900,- (Kjøpt enkeltvis 11.400,-)

 

Se her for oppdaterte priser for alle tremøbler

Del på Facebook